FŐOLDALAKTUÁLISTERMÉKEKAKCIÓKBEMUTATKOZÁSÜZLETEINK IDŐPONT KÉRÉSPÁLYÁZATPOLATESZTSZÍNTÉVESZTÉSDISZLEXIAYUNIKUMiYOSMARTMiSight® 1 day

Üzleteink AKCIÓI:

Az akciós ajánlatok az alábbi üzletekben érhetők el:

 

 

miskolc_t.png tiszauj_t.png

 

 

2024_id-progi-akcio-nyar_fb_03_t.jpg

78o_t.jpg 2023_miyosmart_chameleon_fb4_t.jpg

 

 

aktu_t.jpg

 

 2023_miyosmart_chameleon_fb1_t.jpg

 

 

 

 pola2-oldal001_t.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fényre sötétedő lencse

euro-optic.hu.17marc_t.jpg

Az éles látás fontos dolog, ennek fenntartása pedig a különféle modern látáskorrekciós eszközökkel gyerekjáték. Szemüvegesnek lenni ma már nem szégyellnivaló, hanem szinte divatos dolog. A fejlesztéseknek köszönhetően számos extrával lehet kiegészíteni egy szemüveget , így például lehet egyszerre két funkciót betöltő kiegészítő is.

 

A fényre sötétedő lencsék megadják a szemüvegeseknek is a napszemüveg viselésének kényelmét. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy csak egyetlen szemüvegre legyen szükség akkor is, ha verőfényes napsütésben kell kilépni az utcára. Nincs szükség egy másik, dioptriás napszemüvegre , hiszen a bevonat alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, és akkor változik, amikor valóban szükség van rá.

 

Azt tervezi, hogy fényre sötétedő lencsét vásárol? Tegye meg nálunk, mert szemüveg akciónk keretében most ajándék titánkeretet adunk minden vásárlónknak, aki fényre sötétedő lencsét rendel nálunk!

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg többi ajánlatunkat is, hiszen folyamatos szemüveg akciókkal várjuk!